Wie zijn wij?

Dr Kathleen Wuyts

Ik startte in 1990 mijn opleiding geneeskunde aan de KU Leuven en rondde in 2002 mijn specialisatie gynaecologie-verloskunde af.

In ons team in het H.-Hartziekenhuis in Lier hou ik me vooral bezig met (hoog risico) verloskunde, benigne gynaecologie, colposcopie, operatieve hysteroscopie, laparoscopie en uro-gynaecologie.

Tijdens mijn specialisatie heb ik de kans gehad een jaar in Rotherham, Verenigd Koninkrijk te werken. Dit was een buitengewoon interessante ervaring, niet alleen omdat het je blik op je beroep maar ook op de wereld verruimt.

Tijdens dat jaar heb ik tevens de kans gehad om een RCOG colposcopie opleiding te volgen, een specialisatie die nog steeds mijn interesse wegdraagt. Ook mijn motivatie voor opleiding en teaching werd in het Verenigd Koninkrijk verder aangewakkerd.

In de verloskunde is het regelmatig trainen van acute situaties in teamverband cruciaal. Een goed geolied team redt namelijk levens van moeders en baby’s. Daarom is onze afdeling ook een opleidingsplaats voor stagiairs geneeskunde en assistenten gynaecologie in opleiding.

Deze stagebegeleiding vind ik nog steeds een mooie uitdaging.

Secretariaat dr Wuyts

Mevr. Van Wouwe Hilde

secretaresse

Mevr. Reypens Elke

secretaresse

Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op 03/480 48 84 voor het maken van afspraken of voor vragen op:

  • Maandag: 10-12 uur en 13-18 uur
  • Dinsdag: 10-13 uur en 14-16 uur
  • Vrijdag: 10-12 en 13-17 uur

Praktijk gesloten van 15/07/2024 t/m 21/07/2024.